2 Mayıs 2011 Pazartesi

benzer yazılar bağlantısını sabit(static) sayfalarda gizlemek

sırası ile  Kumanda Paneli ➜ Tasarım ➜ Tasarım  yolunu takip ederek sayfa öğeleri bölümününe geçin


Burada eklediğiniz benzer yazılar(outbrain) gadgetının sağ alt köşesinde bulunan düzenle bağlantısına tıklayın ve kaldırın.










1.Adım
Aşağıda bulunan kodları kopyalayın

<b:if cond='data:blog.pageType == &quot;static_page&quot;'>
<script language="JavaScript">var OB_platformType = 1; var OB_langJS = 'http://widgets.outbrain.com/lang_tr.js'; var OBITm = '1302028337038';var OB_raterMode = 'none';var OB_recMode = 'strip';</script><script language="JavaScript" src="http://widgets.outbrain.com/OutbrainRater.js"></script>
</b:if>


2.Adım 
    

         
Kodu kopyaladıktan sonra sırası ile  Kumanda Paneli ➜ Tasarım ➜ HTML’yi Düzenle yolunu takip ederek blog’umuzun kodlarının açık halde bulunduğu modüle ulaşıyoruz.


 

Yapacağımız işlemlere başlamadan önce Tam şablon yükle yazan bağlantıyı kullanarak Blog şablonunuzu yedeklemenizde fayda var. Daha sonra yapacağınız her hangi bir hata sonrası şablonunuzu geri yükleyerek yapmış olduğunuz tüm değişiklikleri geri alabilirsiniz.


Butonun hemen yazılarınızın altında görünmesi için  işaretli Widget şablonlarını genişlet yazan kutucuğu işaretledikten sonra aşağıdaki kodu bulun.







<div class='post-footer'>




[ Klavyedeki Ctrl +F tuşuna aynı anda basarak açılan arama formunda Kodu aratarak daha hızlı bir şekilde bulabilirsiniz ]


3.Adım


<div class='post-footer'> ifadesini bulduktan sonra hemen üzerine gelecek şekilde


1. adımda kopyaladığınız kodu yapıştırın ve kaydedin.





Bu şekilde görünecek


 


tüm işlemleri doğru yaptıysanız benzer yazılarbağlantısı artık iletişim sayfanızda görünmeyecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder